ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/02/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Αντώνη Τσάτσαρη
Ημέρα προβολής 06/02/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 24 ταρτάκια
- 600 γρ. ζύμη κουρού ΚΑΝΑΚΙ
- 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 70 γρ. ζάχαρη καστανή
- 4 αβγά
- 4 κ.σ. Arla κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα με 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια βάζουμε ένα – ένα τα αβγά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα της σοκολάτας.
Κόβουμε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ατομικά φορμάκια. Έπειτα τα γεμίζουμε με το μείγμα σοκολάτας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20 – 25 λεπτά.