ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/12/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Βασίλη Ακριβό

Ημερομηνία Προβολής: 08/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλο φρέσκο καλαμάρι
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 φλ. τριμμένη φέτα
  • 2 κ.σ. τριμμένο κασέρι
  • ½ φλ. ντομάτα σε τρίφτη Pummaro
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη γέμιση: αναμειγνύουμε το κρεμμύδι, τη φέτα, το κασέρι, τη ντομάτα, το μαϊντανό και την πιπεριά. Γεμίζουμε το καλαμαρι με τη γέμιση και το ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στην γκριλιέρα, ίσο χρόνο από κάθε πλευρά.