ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Βασίλη Ακριβό
Ημερομηνία Προβολής: 08/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 1 μεγάλο φρέσκο καλαμάρι
- ½ κρεμμύδι
- 1 φλ. τριμμένη φέτα
- 2 κ.σ. τριμμένο κασέρι
- ½ φλ. ντομάτα σε τρίφτη Pummaro
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη γέμιση: αναμειγνύουμε το κρεμμύδι, τη φέτα, το κασέρι, τη ντομάτα, το μαϊντανό και την πιπεριά. Γεμίζουμε το καλαμαρι με τη γέμιση και το ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στην γκριλιέρα, ίσο χρόνο από κάθε πλευρά.