ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/04/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Απο τον chef Τάσο Πέτκογλου
Ημερομηνία Προβολής: 17/4/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 1 αχλάδι
- 1 μήλο
- 120 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
- 120 γρ. γιαούρτι φράουλα
- 2 κ.σ. μέλι πορτοκαλιάς
- 1 φλ. γάλα
- 10 παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το μήλο και το αχλάδι, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε μπλέντερ προσθέτουμε μπόλικα παγάκια, τα κομμάτια μήλου και αχλαδιού, δυο κουταλιές μέλι πορτοκαλιού, το γάλα και το γιαούρτι. (Αν θέλουμε μπορούμε μέσα στο μπλέντερ να βάλουμε και 1 μπάρα δημητριακών για να δώσει πιο μαστιχωτή υφή και να γίνει πιο θρεπτικό).
Χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να βγει ένα βελούδινο smoothie.