ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ
200 ΓΡ. ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
120 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
60 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
Για τις Φλωρεντίνες
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι, μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε εκτός φωτιάς το φιλέ αμυγδάλου και ανακατεύουμε. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά. Αφού ψηθεί αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει στη συνέχεια κόβουμε τις φλωρεντίνες σε κομμάτια και σερβίρουμε.
ΠΑΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΕΡΑΝΟ
ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ:
7 ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΜΑΡΕΓΚΑΣ
600 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΣΕΡΑΝΟ
ΤΡΙΜΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ (ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ:
1 ΚΙΛΟ ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΕΡΑΝΟ:
30 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΙΛΟ ΚΙΓΙΕ
1 ΚΙΛΟ ΣΑΝΤΙΓΙ
Για την πάστα αφρικάνα με κρέμα σεράνο
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα. Βάζουμε σε μπολ το κιγιέ, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ενσωματώνουμε τη σαντιγί.
Απλώνουμε μια μαρέγκα, από πάνω προσθέτουμε λίγη από την κρέμα από πάνω βάζουμε μία μικρότερη σπασμένη μαρέγκα προσθέτουμε σεράνο πασπαλίζουμε εξωτερικά με το τρίμμα σοκολάτας και σερβίρουμε.