
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 30/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
200 ΓΡ. ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
200 ΓΡ. ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ
2 Κ.Σ. ΤΖΙΝ
2 Κ.Σ. ΤΟΝΙΚ
ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΛΑΙΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα λάιμ, το τόνικ, το τζιν, τον χυμό λάιμ, το βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα στο ψυγείο, για 1-2 ώρες, να παγώσει. Στη συνέχεια λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού, φτιάχνουμε τις τρούφες με την κρύα μαύρη σοκολάτα. Τις περιχύνουμε με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα, πασπαλίζουμε με το ξύσμα λαιμ και τις βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, να παγώσουν.