ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ME MYΡΩΔΙΚΑ & ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/06/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Bασίλη Βολιοτόπουλο

Hμέρα προβολής 23/06/2014

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου με μυρωδικά Ifantis
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 100 γρ. ξανθιά μπύρα
  • 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
  • 100 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 2 κλων. φρέσκο θυμάρι
  • ½ φλ. φιστίκια Αιγίνης
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα φρέσκα κρεμμύδια.
Σβήνουμε με τη μπύρα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 1 περίπου ώρα.
Σερβίρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου με κατίκι Δομοκού.
Πασπαλίζουμε με θυμάρι και με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.