ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/05/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Λεονάρδο Ρούσσο
Ημέρα προβολής 13/05/15
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 200 γρ. κιμά χοιρινό χοντροκομμένο
- ½ κ.γ. μαραθόσπορο
- 1 λουκάνικο χωριάτικο Ifantis
- 160 γρ. φιδέ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ τον χοιρινό χοντροκομμένο κιμά. Προσθέτουμε τον μαραθόσπορο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τον κιμά.
Κόβουμε το χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες, το προσθέτουμε στον σωταρισμένο κιμά και ανακατεύουμε.
Βράζουμε τον φιδέ σε νερό για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τον βρασμένο φιδέ με το ζουμί του στον κιμά με το λουκάνικο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.