ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
3 ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ
3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
3 ΚΑΡΟΤΑ
8 BABY ΠΑΤΑΤΕΣ
12 BROWN ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
150 ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
100 ΓΡ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU
60 ΓΡ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
4 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα σε χοντρά μπαστουνάκια, τις baby πατάτες και τα brown μανιτάριασε κομμάτια.
Κόβουμε τα χοιρινά φιλέτα σε δύο κομμάτια.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο τα κρεμμύδια, τα καρότα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι με βούτυρο τα μανιτάρια και τις baby πατάτες ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί και τα προσθέτουμε στο ταψί. Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς, για 15-20 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και το θωρακίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρέας στο ταψί με τα λαχανικά, ρίχνουμε από πάνω το μπλε τυρί Δανίας, το πιπέρι και συνεχίζουμε να ψήνουμε για 17-20 λεπτά.