ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/11/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Ελένη Ψυχούλη
Σαλάτα με φαρφάλες, δροσερή και χορταστική
Ημερομηνία Προβολής: 11/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φαρφάλες (φιογκάκια)
- 2 φλ. φέτα τριμμένη
- 250 γρ. ντοματίνια
- 3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
- ¾ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- 1-2 σκ. σκόρδο
- 3/4/ φλ. ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο, μία σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, τις ελιές και τη φέτα τριμμένη ή σε κυβάκια και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέσα τις φαρφάλες.