ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/11/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Chef Έφη Γιαλούση
Ημερομηνία Προβολής: 17/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 1 iceberg
- 15 ντοματίνια
- 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- Δυόσμο
- Φρέσκια ρίγανη
- 200 γρ. φέτα
- 2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
- 12 ελιές θρούμπες
- Ξύδι λευκό
- Ελαιόλαδο Άλτις
- Πιτούλες για σουβλάκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πιάτο βάζουμε τη φέτα σε κυβάκια και την μαρινάρουμε για 5 λεπτά με: 5 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη και το δυόσμο.
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το iceberg και το βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τις ελιές, το θυμάρι, τα ντοματίνια, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο, το λευκό ξύδι και την ανακατεύουμε.
Περνάμε τις πιτούλες για σουβλάκι από την τοστιέρα για να ζεσταθούν.
Ρίχνουμε τη φέτα στο μπωλ με τη σαλάτα και σερβίρουμε με τις ζεστές πιτούλες.