ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Βartender Θάνο Προυναρού
Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 20 ml σέρι ξηρό
- 15 ml γλυκό σέρι Ximenez
- 20 ml βερμούτ ξηρό
- 20 ml βερμούτ γλυκό
- 10 ml σιρόπι βανίλιας
- 1 σταγόνα bitters πορτοκαλιού
- 2 σταγόνες bitters σοκολάτας
- Φλούδες από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το σιρόπι βανίλιας παίρνουμε ίση ποσότητα νερού και ζάχαρης, τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε ένα στικάκι βανίλιας.
Σε ίσες ποσότητες φτιάχνουμε ένα μείγμα από σέρι, βερμούτ και σιρόπι βανίλιας
Σε ένα μεγάλο ποτήρι βάζουμε πάγο και προσθέτουμε το μείγμα από το σέρι, βερμούτ, σιρόπι βανίλιας και bitters σοκολάτας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με τα έλαια από τις φλούδες πορτοκαλιού.