ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/08/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρδο Γαβαλλία
Ημερομηνία Προβολής: 01/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 4 αβγά
- ½ ποτ. γάλα πλήρες ή κρέμα γάλακτος light
- 4 χοντρές φέτες τσουρέκι
- ½ ποτ. πετιμέζι ή μέλι
- 1 μπανάνα ή άλλο φρούτο
- Κανέλα για πασπάλισμα
- Μαργαρίνη Βιτάμ (για το τηγάνισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα μέχρι να αφρίσουν και να φουσκώσουν. Βουτάμε μέσα στο μείγμα τις φέτες του τσουρεκιού για να ποτίσουν. Σε μεγάλο τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και τηγανίζουμε τις φέτες τσουρεκιού και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν.
Κόβουμε σε φέτες μια μπανάνα, την απλώνουμε πάνω από τις φέτες τσουρεκιού και περιχύνουμε με πετιμέζι. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σερβίρουμε.