ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΖΥΜΗΣ ΚΟΥΡΟΥ
200 ΓΡ. ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ IFANTIS
200 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
1 ΦΛ. ΤΥΡΙ MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
4 ΑΒΓΑ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί τη ζύμη κουρού καλύπτοντας και τα τοιχώματα του ταψιού.
Ρίχνουμε από πάνω το παριζάκι ψιλοκομμένο και την τριμμένη mozzarella.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε με την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το μείγμα στο ταψί και τυλίγουμε γύρω γύρω τις άκρες της ζύμης.
Απλώνουμε τις φέτες ντομάτας στην επιφάνεια της πίτας και την ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.