ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/03/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
4 ΦΕΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
1 Κ.Σ. ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗΣ LURPAK SOFT
4 ΦΕΤΕΣ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ FOUANTRE IFANTIS (ΠΑΧΟΥΣ 1 ΕΚ.)
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ
12 ΚΑΦΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΦΥΛΛΑ BABY ΡΟΚΑΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί τις φέτες ψωμιού, τις αλείφουμε με τo προϊόν επάλειψης soft, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τις ψήνουμε στο grill του φούρνου, για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τις φέτες του ψητού χοιρινού με μυρωδικά, για 1-1½ λεπτό, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα καφέ μανιτάρια και τα σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι με ελαιόλαδο, για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν καλά.
Βάζουμε πάνω στις ψημένες φέτες ψωμιού το ψητό χοιρινό με μυρωδικά, πασπαλίζουμε με τριμμένη mozzarella και προσθέτουμε από πάνω τα σωταρισμένα μανιτάρια.
Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 3-4 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε τα ανοιχτά σάντουιτς με φύλλα baby ρόκας