ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/06/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Chef Άντζελα Παπαβασιλείου
Hμέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό αγριάδια (θράψαλα)
- 1 κιλό φασολάκια στρογγυλά
- 1 φινόκιο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελ. σκόρδο
- 300 γρ. σάλτσα σπιτικής ντομάτας Pummaro
- ¼ κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
- 1 σφηνάκι λευκό βαλσαμικό ξίδι
- ½ ματσ. άνηθο
- 4-5 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το φινόκιο και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα αγριάδια.
Σβήνουμε με το λευκό βαλσαμικό ξίδι.
Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, το ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι, το κύμινο και τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν, για 15 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν τα αγριάδια.
Πασπαλίζουμε με άνηθο και σερβίρουμε.