ΝΕΑ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:50!!!

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου δείτε απλές και μαγικές συνταγές με την Ελένη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Τηγανίστε εύκολα την πατάτα στο τηγάνι με τυριά, φτιάξτε ένα πλήρες πιάτο με  ψάρι και σπανάκι και δοκιμάστε ένα φανταστικό ριζότο με αγκινάρες! (Πρώτη προβολή: 20/10/2014)

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο “Σεφ στον αέρα” μας μαγειρεύει η blogger Έλενα Σμπώκου! Δοκιμάστε την πίτσα με σάλτσα πέστο, μοτσαρέλα και χοιρινό αλλαντικό, το κουνουπίδι σε μια πρωτότυπη ελαφριά συνταγή και τα νόστιμα κεφτεδάκια κοτόπουλου σε ένα ισορροπημένο πιάτο! (Πρώτη προβολή: 21/10/2014)

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο “Σεφ στον αέρα” ο Γιώργος Καντέλης και η Φανή Βασιλάκη φέρνουν την Κάσο στην κουζίνα μας: δείτε την τηγανιά με χοιρινό ψαρονέφρι, το κασιώτικο πιλάφι με κατσικάκι και τα ντολμαδάκια της υπομονής που σε ανταμείβουν με τη γεύση τους! (Πρώτη προβολή: 22/10/2014)

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στο “Σεφ στον αέρα” ο πάστρυ σεφ Χρήστος Βέργαδος μας γλυκαίνει με τρεις συνταγές: κέικ με ολόκληρα αχλάδια αφιερωμένο στην ωραία Ελένη, το κλασικό γαλακτομπούρεκο και την πουτίγκα σοκολάτας με φρούτα του δάσους! (Πρώτη προβολή: 23/10/2014)

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ο Αλέξανδρος Παπανδρέου συμβουλεύει την τηλεθεάτρια Μαίρη Μπαραμίλη για ένα επαγγελματικό δείπνο! Δείτε τη συνταγή για την καραμελωμένη πανσέτα στο φούρνο, τις πατάτες φούρνου με τυριά και κρέμα γάλακτος και δύο νόστιμες πράσινες σαλάτες! (Πρώτη προβολή: 24/10/2014)