ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΒΓΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ & ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 27/11/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη

Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ

  • 6 αβγά
  • 200 γρ. σαλάμι αέρος  τύπου Θάσου Ifantis
  • 1/4 κρεμμύδι
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • 1/2 φλ. σάλτσα σπιτικής ντομάτας Pummaro
  • 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ.γ. κόλιανδρο φρέσκο
  • Φουντούκια
  • 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη  Βιτάμ Culinesse
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και ρευστή μαργαρίνη σε ένα βαθύ τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο, για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και σιγοβράζουμε για άλλα 4-5 λεπτά. Βάζουμε το σαλάμι αέρος, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα αβγά, προσεκτικά για να μην σπάσουμε τον κρόκο και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κόλιανδρο, καπνιστή πάπρικα και χοντροκομμένα φουντούκια.