ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/04/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 Κ.Σ. ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ EVRIPIDOU.GR
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΦΛ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
1 ΦΛ. ΝΕΡΟ
4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, το αμερικάνικο μείγμα μπαχαρικών και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το αλάτι, τον πελτέ ντομάτας, τη ντομάτα κονκασέ, το νερό και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί, για 25–30 λεπτά. Σερβίρουμε τις πατάτες γιαχνί με φρέσκο κόλιανδρο.