ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ SANDWICH ΜΕ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΜΟZZARELLA & ΚΑΦΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΑΝΟΙΧΤΟ SANDWICH ΜΕ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΜΟZZARELLA & ΚΑΦΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/03/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 

4 ΦΕΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ

1 Κ.Σ. ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗΣ LURPAK SOFT

4 ΦΕΤΕΣ ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ FOUANTRE IFANTIS (ΠΑΧΟΥΣ 1 ΕΚ.)

4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ

12 ΚΑΦΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΦΥΛΛΑ BABY ΡΟΚΑΣ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί τις φέτες ψωμιού, τις αλείφουμε με τo προϊόν επάλειψης soft, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τις ψήνουμε στο grill του φούρνου, για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τις φέτες του ψητού χοιρινού με μυρωδικά, για 1-1½ λεπτό, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα καφέ μανιτάρια και τα σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι με ελαιόλαδο, για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν καλά.
Βάζουμε πάνω στις ψημένες φέτες ψωμιού το ψητό χοιρινό με μυρωδικά, πασπαλίζουμε με τριμμένη mozzarella και προσθέτουμε από πάνω τα σωταρισμένα μανιτάρια.
Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 3-4 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε τα ανοιχτά σάντουιτς με φύλλα baby ρόκας

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page