ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Βartender Θάνο Προυναρού
Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 120 ml Aγιωργίτικο κόκκινο κρασί
- 10 ml Λικέρ Φραμπουάζ
- 5 ml σιρόπι Gingerbread
- 2 σταγόνες Angostura bitters
- 1 ξυλάκι κανέλλας
- Αστεροειδή γλυκάνισο
- Φλούδες από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρασί, το σιρόπι Gingerbread και το λικέρ Φραμπουάζ. Τα ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το ξυλάκι κανέλλας , τον αστεροειδή γλυκάνισο και τα έλαια από τις φλούδες πορτοκαλιού.