ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ
250 ΓΡ. ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
250 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
200 ΓΡ. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ VIENNA IFANTIS
1 ΣΚΟΡΔΟ
4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1/2 ΦΛ. ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε αλάτι και ζεματίζουμε τα φασολάκια για 5 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να κρατήσουν το χρώμα τους.
Βράζουμε σε νερό τα μπουκετάκια μπρόκολου. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο, το αρωματίζουμε με ολόκληρο το σκόρδο, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σωτάρουμε τα λουκάνικα. Αφαιρούμε το σκόρδο, προσθέτουμε τα ντοματίνια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και καραμελώνουμε με την κρέμα βαλσαμικού BBQ. Έπειτα βάζουμε τα ζεματισμένα φασολάκια, τα μπουκετάκια μπρόκολου, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Στολίζουμε με δυόσμο, πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού και γαρνίρουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.