ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον chef Βασίλη Μάνδρο
Ημερομηνία Προβολής: 07/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
για 10 μπρουσκετάκια
- 1 μπαγκέτα σταρένια
- 2 φακελάκια quick snack gourmet Κnorr τοματόσουπα βελουτέ με μασκαρπόνε και βασιλικό
- 200 ml βραστό νερό
- 2 ντομάτες
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη μπαστούνι ή φόρμας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λεπτές φετούλες για μικρές μπρουσκετούλες ή οριζόντια για μεγαλύτερες και τις στρώνουμε σε ένα ταψί.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις ντομάτες.
Σε μπολ διαλύουμε με ελάχιστο χλιαρό νερό τη σούπα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει.
Απλώνουμε τη τοματόσουπα στις μπρουσκέτες, τοποθετούμε από επάνω τους τις φέτες από τις τομάτες και πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190 βαθμούς για 5 λεπτά έως ότου λιώσει η μοτσαρέλα και σερβίρουμε ζεστές.