ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λίο Γαβαλλία
Ημέρα προβολής 11/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 σουσαμένιο μπέιγκελ
- 1 κ.γ. κέτσαπ 40% λιγότερα σάκχαρα με στέβια Hellmann’s
- ½ φλ. μοτσαρέλα κίτρινη ή λευκή
- Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε ένα σουσαμένιο μπέιγκελ (open faced). Προσθέτουμε κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ρίγανη. Ψήνουμε στο φούρνο, για 5 λεπτά, στους 170-190 βαθμούς.