ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/04/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 09/04/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 μεγάλο καλαμάρι
- 3 κ.σ. ξίδι
- 4 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
- 1 κ.γ. σπόρους κόλιανδρου
- 1 κλων. φρέσκια ρίγανη
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το καλαμάρι σε κομμάτια και το ψήνουμε σε ένα τηγάνι τύπου γουόκ με λίγο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε αλάτι, τον κόλιανδρο σπασμένο, τη φρέσκια ρίγανη και πιπέρι.
Σβήνουμε με το ξίδι και το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι.
Αφαιρούμε τα καλαμαράκια και αφήνουμε την ξιδάτη σάλτσα μέχρι να δέσει.
Περιχύνουμε με τη μελωμένη σάλτσα και σερβίρουμε.