ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λίο Γαβαλλία
Ημέρα προβολής 11/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 2 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic
- 1 φλ. νερό
- 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ.γ. Worcester sauce
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή Hellmann’s Mild
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κρεμμύδι φρέσκο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 μαρούλι
- 1 ντομάτα
- 1 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε τον κιμά σε μαργαρίνη με βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό, τη μουστάρδα, το κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη, τη σκόνη σκόρδου, την worcester sauce, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε το μείγμα του κιμά να μαγειρευτεί, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Κόβουμε στη μέση ένα απλό μπέιγκελ. Βάζουμε φύλλα μαρουλιού, από πάνω το μείγμα του κιμά και μια ντομάτα κομμένη σε ροδέλες.