ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΡΑΜΕΤΖΙΝΙ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ & ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΤΡΑΜΕΤΖΙΝΙ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ & ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/11/2016

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

12 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ
4 ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΙΝΟ FOUANTRE IFANTIS
4 ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ FERRANO IFANTIS
4 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ
350 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ)
180 ΓΡ. ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ
80 ΓΡ. ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις φέτες ψωμί του τοστ σε ένα καθαρό πάγκο και με ένα πλάστη τις ανοίγουμε και τις λεπταίνουμε όσο μπορούμε.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καβουρδισμένο σουσάμι και τον ηλιόσπορο.
Αφαιρούμε τη σάρκα από τη ντομάτα και την κόβουμε μαζί το αγγουράκι σε λεπτά μακρόστενα μπαστουνάκια. Αλείφουμε τις φέτες του τοστ με το φρέσκο τυρί κρέμα και βάζουμε σε 4 φέτες του τοστ το καπνιστό ζαμπόν, σε άλλες 4 φέτες τη μορταδέλα και σε 4 φέτες τον καπνιστό σολομό.
Στις φέτες με το σολομό προσθέτουμε το αγγουράκι, στις φέτες με το καπνιστό ζαμπόν και τη μορταδέλα προσθέτουμε τη ντομάτα. Έπειτα τα τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό. Αλείφουμε περιμετρικά τα τραμεζίνι με το φρέσκο τυρί κρέμα. Στη συνέχεια επικαλύπτουμε με το μείγμα με το καβουρδισμένο σουσάμι και τον ηλιόσπορο, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε.