ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΦΕΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
6 ΦΕΤΕΣ ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI
½ ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΡΟΓΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ:
ΦΥΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΝΗΘΟ
ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
BAΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτάμε ελαφρώς τις φέτες του χωριάτικου ψωμιού στο λευκό κρασί. Έπειτα τις αλείφουμε με βούτυρο, βάζουμε πάνω από μία φέτα ψωμιού τις φέτες havarti και καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού. Αλείφουμε από πάνω με βούτυρο και στη συνέχεια ψήνουμε το τοστ στο σχαροτήγανο και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ρόγες σταφυλιού.
Για τη σαλάτα:
Βάζουμε σε μπολ τα πράσινα φύλλα σαλάτας, τον μαϊντανό, τον άνηθο, τον δυόσμο, προσθέτουμε το βαλσαμικό ξίδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Κόβουμε το τοστ σε κομμάτια και το σερβίρουμε με τη σαλάτα και το σταφύλι.