ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ & ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ & ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/10/2016

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

380 ΓΡ. ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ IFANTIS
380 ΓΡ. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ IFANTIS
1 ΚΙΛΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ
1 ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ Ή 200 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΟΝΚΑΣΕ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
90 ΓΡ. ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΣΙ ALMITO
60 ΓΡ. ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ALMITO
½ ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε στο μούλτι τη ντομάτα με το σκόρδο.
Τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο ολόκληρες τις πιπεριές και τις αλατίζουμε. Προσθέτουμε τα λουκάνικα, κομμένα σε μπουκίτσες, τη σάλτσα ντομάτας, τη ζάχαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε, για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Στο τέλος, ρίχνουμε ολόκληρες τις γλυκοπικάντικες πιπεριές κεράσι και τις πικάντικες πιπεριές καρδούλες, αφήνουμε το φαγητό να πάρει άλλη μια βράση και σερβίρουμε.