ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Αγγελική Δρούλια
Ημερομηνία Προβολής: 22/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. φέτα
- ½ ντομάτα μικρού μεγέθους ώριμη ή 2-3 ντοματίνια
- ½ πιπεριά πράσινη
- 2-3 μανιτάρια champignon
- 2-3 σταγόνες Tabasco
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
- Φρέσκια ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τη ντομάτα μαζί με την πιπεριά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και αφού πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα ρίχνουμε τη φέτα σπασμένη σε κομμάτια. Αρωματίζουμε με την φρέσκια ρίγανη και για πικάντικη γεύση βάζουμε το ταμπάσκο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να λιώσει η φέτα και η τυροκαυτερή είναι έτοιμη. Προαιρετικά, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και κόκκινες τσίλι πιπερίτσες για να κάνει την κρέμα πιο καυτερή.