ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 21/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 2 κονσέρβες σκουμπρί κοκκινιστό
- 3 αβγά
- 150 γρ. γραβιέρα
- ½ λίτρο γάλα
- ½ ματσ. μαϊντανό
- 120 γρ. αλεύρι
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αβγά, με το γάλα και προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και τη γραβιέρα τριμμένη.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας.
Κόβουμε το σκουμπρί σε χοντρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο μείγμα με αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί , στρώνουμε λίγο με το πηρούνι τα κομμάτια από το σκουμπρί να πάνε παντού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Σερβίρουμε σε ωραία τρίγωνα κομμάτια και διακοσμούμε με μερικά φύλλα βασιλικού.