ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/03/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Emmanuele Nocito
Ημέρα προβολής 6/3/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
YΛΙΚΑ
- 250 γρ. φρέσκιες ταλιατέλες
- 4 γαρίδες Νο 2 ή 3
- 1 κολοκυθάκι
- 2 ντομάτες
- 1 σκελ. σκόρδο
- 1 ζωμός κότας Knorr Σπιτικός
- 1 φλ. λευκό κρασί
- 1 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora
- ½ κ. γ. κρόκο Κοζάνης
- 1 ματσ. μαϊντανό
- Φύλλα βασιλικού
- ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το κολοκυθάκι και το σκόρδο.
Κόβουμε την ντομάτα σε κύβους.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το σκόρδο και το κολοκυθάκι. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα.
Σε άλλο τηγάνι σωτάρουμε τις γαρίδες, για 2 λεπτά και τις σβήνουμε με κρασί. Τις βγάζουμε και στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ζωμό, νερό, μαϊντανό, βασιλικό, κρόκο Κοζάνης, τα κολοκυθάκια, τη ντομάτα, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Ρίχνουμε μαργαρίνη με βούτυρο και αλάτι.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό, βασιλικό και πιπέρι.