
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
4 ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΙΑ BURGER
50 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝH
50 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
4 ΑBΓΑ
150 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ALMITO
½ ΜΑΡΟΥΛΙ
10 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
1 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε την τριμμένη mozzarella και το τριμμένο regato στα ψωμάκια για burger και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, στο γκριλ, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο τα ντοματίνια, τα αλατίζουμε, ρίχνουμε τα φύλλα βασιλικού και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα προσθέτουμε τα αβγά χωρίς να τα χτυπήσουμε, τα αλατίζουμε, σπάμε τους κρόκους με μια ξύλινη κουτάλα, ρίχνουμε πιπέρι και στο τέλος βάζουμε την πάστα πικάντικης πιπεριάς με φέτα και τον φρέσκο βασιλικό.
Κόβουμε τα φρυγανισμένα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στα μισά ψωμάκια ένα κομμάτι από το ψημένο τυρί και την στραπατσάδα. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι, περιχύνουμε με βαλσαμικό ξίδι, το προσθέτουμε στο σάντουιτς, καλύπτουμε με τα υπόλοιπα ψημένα ψωμάκια και σερβίρουμε.