
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/01/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
650 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ TETRAGONO NO6
8 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
5 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente.
Για τη σάλτσα:
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το βούτυρο, τα βρασμένα μακαρόνια, το στραγγιστό γιαούρτι, τον βασιλικό και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τη σάλτσα γιαουρτιού και τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με πιπέρι και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό.