ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/10/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Chef Nόη Ιωαννίδου
Ημέρα προβολής 28/10/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 2 άτομα
- 200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis
- 300 γρ. σπανάκι
- 160 γρ. μανιτάρια λευκά
- Χυμό από 2 πορτοκάλια
- 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 5-6 κλων. άνηθο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Aλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε χοντρές φέτες. Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια. Σωτάρουμε τη γαλοπούλα σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει. Αφαιρούμε τη γαλοπούλα και στη συνέχεια, σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι τα μανιτάρια, μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το σπανάκι, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού. Αρωματίζουμε με βούτυρο, άνηθο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.