ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/11/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 22/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό σπανάκι
- 4-5 κλωναράκια μαϊντανό
- 200 γρ. κεφαλοτύρι
- 200 γρ. φέτα
- 2 αβγά
- 6 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- Μαργαρίνη Βιτάμ
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί μαραίνουμε το σπανάκι. Προσθέτουμε το αλάτι και λίγο μαϊντανό. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μαγειρεμένο σπανάκι, τα αβγά, τη φέτα, το κεφαλοτύρι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Αλείφουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι με λίγη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Από πάνω πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και το κεφαλοτύρι. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Τρώγεται ευχάριστα ζεστό, αλλά και κρύο σαν τάρτα!