ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΟΥΒΛΕΖΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/01/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Μαρία Κατσικάρη
ΥΛΙΚΑ
  • 1lt Arla κρέμα γάλακτος 
  • 800 γρ. σταγόνες κουβερτούρας 
  • ¼ κ.γ. τριμμένους κόκκους πιπέρι
  • Σκόνη κακάο (για τη διακόσμηση)

EKTEΛΕΣΗ
Bράζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε συνεχώς, για 5 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να πήξει. 
Μοιράζουμε σε βαθιά μπολάκια τους τριμμένους κόκκους πιπέρι και τα γεμίζουμε με τη σοκολατένια κρέμα. Τρίβουμε από πάνω πιπέρι και πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο.