ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/01/2017
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4-5 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
5 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
4 ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ)
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατίζουμε τα σνίτσελ και τα αλείφουμε με φρέσκο τυρί κρέμα. Ρίχνουμε το φρέσκο θυμάρι, τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, το ξύσμα λεμονιού και προσθέτουμε την πικάντικη μουστάρδα.
Τυλίγουμε τα γεμιστά σνίτσελ σε ρολό και τα βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Περιχύνουμε με χυμό λεμονιού, αλατίζουμε, προσθέτουμε βούτυρο, τις φέτες λεμονιού και τα ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 50 λεπτά.