ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 05/01/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1 ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΝΑΚΙ
3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
1 Κ.Γ. ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και προσθέτουμε το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό, το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα, τη μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη της πίτσας και πασπαλίζουμε με την τριμμένη mozzarella. Κόβουμε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε τρία κομμάτια ζύμης σε κάθε φορμάκι για cupcakes. Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν χρώμα.