ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον chef Δημήτρη Χριστόπουλο
Ημερομηνία Προβολής: 16/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 3 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s
- 2 κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon originale
- 2 ψωμάκια για σάντουιτς
- Ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το λουκάνικο σε φέτες και τις πιπεριές σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια
Στο Tefal Acti fry βάζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το λουκάνικο και την κέτσαπ με μια κουταλιά ελαιόλαδο. (Εναλλακτικά τα τηγανίζουμε όλα μαζί σε αντικολλητικό τηγάνι).
Κόβουμε στη μέση το ψωμάκι του σάντουιτς και το φρυγανίζουμε σε τοστιέρα, στο φούρνο ή σε στεγνό τηγάνι.
Αλείφουμε με μουστάρδα, αδειάζουμε από πάνω το μείγμα, κλείνουμε το σάντουιτς και σερβίρουμε!