ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝHΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/02/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Νταϊάνα Κόχυλα

Ημερομηνία Προβολής: 02/02/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 μεγάλο πορτοκάλι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το σπανάκι και το στεγνώνουμε καλά.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό λάδι και ρίχνουμε το σπανάκι. Μόλις μαραθεί, προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πορτοκάλι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά. Κατόπιν περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και σερβίρουμε.