ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
1/2 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1/2 ΛΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΜΑΤΣ. ΡΟΚΑ
100 ΓΡ. ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ
50 ΓΡ. ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
50 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU
10 ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Kόβουμε με το χέρι και βάζουμε σε ένα μπολ την πράσινη και την κόκκινη λόλα, τη ρόκα και τη βαλεριάνα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα γεμιστά αποξηραμένα σύκα, κομμένα σε φέτες, τα φιλέτα πορτοκαλιού και αλατίζουμε. Γαρνίρουμε με την κρέμα βαλσαμικού με σύκο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.