ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/12/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
50 ΓΡ. ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΒΑBY
2 MANITAΡΙΑ ΛΕΥΚΑ
ΦΛΕΙΚΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
ΚΑΡΥΔΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
2 Κ.Σ. BAΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO ME MEΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε φέτες το βρασμένο παντζάρι και το βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε το baby σπανάκι και από πάνω τα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες.
Για τη βινεγκρέτ:
Βάζουμε στο μούλτι τη μουστάρδα, το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με καρύδια, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ, προσθέτουμε τα φλέικς παρμεζάνας και σερβίρουμε.