ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/12/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Δημήτρη Καράμπαμπα
Ημέρα προβολής 16/12/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 120 γρ. σαλάμι Λευκάδος Ifantis
- 400 γρ. λάχανο
- 150 γρ. καρότο
- ½ ματσ. κόλιανδρο
- Φιλέτα απο 2 πορτοκάλια
Για το ντρέσινγκ:
- 40 ml χυμό λεμόνι
- 30 ml χυμό πορτοκάλι
- 120 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou
- 1 κ.γ. μέλι
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα καρότα και το λάχανο και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα φιλέτα πορτοκαλιού, τον κόλιανδρο και το σαλάμι Λευκάδος.
Για το ντρέσινγκ:
Χτυπάμε στο μούλτι το μέλι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι, το χυμό πορτοκάλι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.