ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/05/2016
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
200 ΓΡ. ΚΙΝΟΑ
2 ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΜΙΚΡΟ ΦΙΝΟΚΙΟ
1 ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ
1 Κ.Σ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
70 ΓΡ. ΑRLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
70 ΓΡ. ARLA ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΡΟΚΑ ΒΑΒΥ (ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bράζουμε την κινόα με νερό (1 προς 2 νερό) για 15 περίπου λεπτά. Έπειτα βάζουμε σε ένα μπολ την βρασμένη κινόα. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το πράσινο μήλο (με τη φλούδα), το βραστό παντζάρι και το φινόκιο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο, την κλασική κρέμα βαλσαμικού, τον χυμό λεμονιού, τον φρέσκο κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα με το μπλε τυρί Δανίας, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με την κινόα, προσθέτουμε τη baby ρόκα και τη μους μπλε τυριού.