ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/04/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 Κ.Σ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ EVRIPIDOU.GR
1 Κ.Σ. ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ EVRIPIDOU.GR
2-3 Κ.Σ. ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ EVRIPIDOU.GR
1 ΦΛ. ΚΙΝΟΑ
¼ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
3–4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι με νερό την κινόα. Στη συνέχεια τη σουρώνουμε, τη βάζουμε σε ένα μπολ και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Μουλιάζουμε σε ένα μπολ με νερό τις αποξηραμένες πιπεριές και το μείγμα αποξηραμένων λαχανικών, για 5 λεπτά. Έπειτα τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στη βρασμένη κινόα. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.