ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/10/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 ICEBERG
200 ΓΡ. ΤYΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO
300 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
10 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ FERRANO IFANTIS
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
20 ML ΜΗΛΟΞΙΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας το ελαιόλαδο με το μηλόξιδο. Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και αφού εξατμιστεί η μισή ποσότητα, προσθέτουμε το ρεγκάτο και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα τυριού πάνω από τις φέτες του iceberg. Προσθέτουμε τα κριτσίνια, τις φέτες προσούτο και σερβίρουμε.