
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ICEBERG
1 ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ
1 ΜΑΡΟΥΛΙ
3 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ
1 Κ.Σ. ΣΟΥΣΑΜΙ
½ ΡΟΔΙ
100 ΓΡ. ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ
50 ML ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΒΙΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο. Τα αλατίζουμε και σβήνουμε με το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι.
Κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ραντίτσιο, την κόκκινη λόλα και το iceberg.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια ρίχνουμε αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα ρίχνουμε το ρόδι, το σουσάμι, το κατίκι Δομοκού και περιχύνουμε με το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι.