
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/06/2016
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ:
4 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΞΥΣΜΑ & XYMO ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ
½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
¼ K.Γ. ΚΑΡΥ
ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
150 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
16 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
100 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
100 ΓΡ. BABY ΡΟΚΑ
10 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ (ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε λεπτές μακρόστενες φέτες τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα, το κάρυ, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν, για 30 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας τις μαριναρισμένες φέτες κολοκυθιού.
Βάζουμε στην άκρη κάθε μαριναρισμένης φέτας κολοκυθιού μισό κουταλάκι φρέσκο τυρί κρέμα, προσθέτουμε λίγη λιαστή ντομάτα και ελιά, ένα δύο φυλλαράκια baby ρόκας και τυλίγουμε σφικτά σε ρολό.
Σερβίρουμε τα ρολάκια κολοκυθιού και γαρνίρουμε με δυόσμο.