ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/11/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά
Ημέρα προβολής 13/11/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. καστανό ρύζι
- 1 lt. Arla Lactofree
- 4 κ.σ. κορν φλάουρ
- 120 γρ. ζάχαρη (60 γρ. λευκή & 60 γρ. καστανή)
- 1 λοβό βανίλιας
- Σοκολάτα κουβερτούρα (για τη διακόσμηση)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε το καστανό ρύζι σε νερό για 5 ώρες.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα 2/3 από το lactofree (γάλα χωρίς λακτόζη). Προσθέτουμε τη βανίλια, το καστανό ρύζι και ανακατεύουμε.
Διαλύουμε το κορν φλάουαρ στο υπόλοιπο, κρύο lactofree. Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε, μέχρι να μειωθεί στα 2/3. Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.