ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/11/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Τάσο Αντωνίου
Ημέρα προβολής 11/11/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμί
- 350 γρ. τυρί Arla Samsoe
- 6 φέτες μπέικον
- 4 κ.σ. βoύτυρο Lurpak
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαράζουμε βαθιά το ψωμί κάθετα και οριζόντια, με ένα οδοντωτό μαχαίρι, προσέχοντας να μην κόψουμε την κάτω πλευρά του. Γεμίζουμε τις σχισμές με τις φέτες τυριού και το ψιλοκομμένο μπέικον. Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε το ψωμί. Τυλίγουμε το καρβέλι με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, ώσπου να λιώσει το τυρί.